Chaletpark Bregkoog

Chaletpark Bregkoog: persoonlijk en kleinschalig

Ons chalet staat op Chaletpark Bregkoog, een kleinschalig park in het dorp De Koog en vlakbij het Texels duinengebied. In de directe omgeving vind je op 500 meter afstand subtropisch zwemparadijs Calluna, op 15 minuten lopen het bos, de duinen en het strand. Diverse fietspaden lopen langs het park en ook paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen: er zijn diverse maneges in de buurt met verschillende ruiterpaden.

Speelterrein
Op het park hoeven kinderen zich niet te vervelen. Er is een groot grasveld met speelterrein en een heuse pannakooi. De kinderen vermaken zich hier dus prima!

Faciliteiten
Het park is het gehele jaar geopend. Op het park is een receptie, wasserette en droger aanwezig. De plekken zijn ruim van opzet, stuk voor stuk verschillend en voorzien van een eigen plek voor je auto. Het park biedt internet door middel van KPN Hotspots. Hiervoor kun je een kaart aanschaffen bij de receptie. Een aparte ruimte met verschillende afvalcontainers zorgt voor een schoon en opgeruimd park. Hier kun je ook terecht met je eigen afval. Bij de receptie van het park kun je de sleutel van het chalet ophalen en bij vertrek weer inleveren. Parkbeheerder Jaap Eelman staat je graag te woord.