Ervaringen van gasten

Beoordelingen op Zoover van onze gasten

Ervaringen van onze gasten uit ons gastenboek

We kunnen zelf vertellen dat ons chalet een fijne plek is voor een heerlijke vakantie. Maar veel waardevoller zijn de ervaringen van onze gasten! Hier een greep uit ons gastenboek:


“Wij hadden de eer om als eerste gasten in jullie chalet te verblijven en hebben een fijn Paasweekend gehad. Het huisje is super!”

Richard, Nadine, Marit en Stijn


“We hebben het heerlijk gehad in jullie chalet en hebben veel leuke dingen gedaan op Texel.”

Lex, Judith, Hidde en Olivier


“Deze eerste keer op Texel is ons erg goed bevallen, mede dankzij het prettige chalet en springkussen in de speeltuin.”

Jeroen, Nathalie, Luka en Vigo


“Wat een superheerlijke week hebben wij hier op Texel en in jullie huisje gehad! Het huisje is super ingericht en van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker nog een keertje terug!”

Remco, Loes, Storm, Kick en Gijs


“Het chalet was super en mooi ruim, de bedden zijn heerlijk. Spelletjes in de kast, gezellig! Ook het zitje op het terras is even heerlijk in de zon.”

Marco, Anita, Lindy en Meike


“Wat een mooi en net chalet hebben jullie, heerlijk om in te verblijven. Als kind wel eens op Texel geweest maar nu het eiland opnieuw ontdekt. Heerlijk!!”

Tjipke, Gineke en Jildou


“Bedankt voor een heerlijk relaxed midweekje in jullie super mooie chalet. Lekker kunnen uitwaaien op het strand, golfen en eindelijk naar het Marine museum in Den Helder geweest.”

René


“Bedankt voor een mooi verblijf in jullie mooie chalet, hebben super genoten. Zijn zeker van plan nog eens terug te komen!”

Ab, Martin, Hannie en Ina


“We hebben genoten van alles wat Texel te bieden heeft. Jullie mooie en nieuwe chalet gaf rust en ruimte aan het eind van de dag.”

Brenda, Jasper en Iris


“Wat zijn we aangenaam verrast! Jullie hebben een prachtig chalet, fantastisch ingericht en van alle gemakken voorzien! We hebben genoten van ons verblijf hier.”

Dick en Elly


“Euer Chalet ist wirklich sehr schön und ihr habt es mit viel Liebe eingerichtet. Danke dafür dass ihr es anderen Menschen, wie auch uns, vermietet.”

Lucia en Chrsitian


“Wir haben unseren Aufenthalt in eurem schönen Chalet mit 3 Generationen sehr genossen. Toll dass euer Haus so praktisch, liebevoll und schön eingerichtet ist!”

Edgar, Barbara, Raphael, Verena en Elias


“Wat een heerlijk chalet waar we weer ‘thuis’ konden komen na een dag genieten op het prachtige eiland Texel. Een geweldige vakantie waar we vaak aan terug gaan denken. Dank jullie wel voor dit fijne plekje op het eiland!”

Patrick, Karin, Tijn, Sven en Lars


“Wat hebben wij genoten in jullie prachtig mooie chalet op Bregkoog. We hebben nog nooit in zo’n fijn chalet mogen verblijven, wat een luxe. Alles zo heerlijk schoon en van alle gemakken voorzien! Wij voelden ons hier meteen helemaal thuis.”

Biense, Thea, Hielke, Jurre en Bente